Klassisk sockerkaka med smak av apelsin och Arruco VSOP

Klassisk sockerkaka med smak av apelsin och Arruco VSOP
Ingredienser:
2 ägg
2 dl socker
60 g äkta smör
1 dl mjölk
3 dl vetemjöl
2 msk vaniljsocker
1 ½ tsk bakpulver
Låt apelsinskal + Arruco VSOP ligga och dra i 30 min.
1 Riven apelsin (skal)
½ dl Arruco VSOP
Gör så här:
Smöra och bröa en form (ca 1½ liter)
Vispa ägg och socker poröst ordentligt. Var inte rädd för att vispa.
Smält smöret långsamt i en kastrull, häll sedan i mjölken och blanda.
Rör sedan ner detta i bunken och blanda försiktigt med en slickepott
Vänd sedan i apelsinskalen.
Blanda dom torra ingredienserna i en egen skål, när du har blandat dom väl så skall du sedan sikta ner detta i blandningen.
Återigen använd bara slickepott och se till att allt är blandat.
Häll detta i formen och in i ugnen.
Den skall bakas i cirka 35 min.
Öppna inte luckan under gräddningen.
När den har ”kallnat” skär då upp den i bitar.
Jag tycker det var extra gott att hälla över en skvätt Arruco VSOP över kakan och låta den stå och dra!